Kompas Support en Advies

Wie zijn wij?

Kompas Support en Advies is een enthousiast en flexibel administratiekantoor dat gevestigd is in Doornenburg. Wij bieden professionele financieël administratieve en fiscale diensten voor zzp'ers, freelancers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen, stichtingen, particulieren en startende ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen en de Liemers.

Door nauwe samenwerking en grondige kennis van de markt levert Kompas Support en Advies financiële dienstverlening en interimmanagement die anno 2015 zo broodnodig zijn om van uw onderneming een succes te maken. Wij ondersteunen u als ondernemer door de administratieve druk en rompslomp uit handen te nemen en ú te laten doen waar u goed in bent: uw werk! 

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van controlling, accountancy en management is eind 2012 Kompas Support en Advies opgericht. Initiatiefnemer en eigenaar Jaap Plattèl:

"Na gewerkt te hebben bij diverse accountantskantoren, en als controller of leidinggevende bij bedrijfsleven, overheid en onderwijsorganisaties werd het tijd om de vleugels uit te slaan".

Met brede ervaring in bedrijfsleven en met (semi) overheidsinstellingen op het gebied van financiën, ICT, administratieve organisatie en interne controle staat Kompas Support en Advies nu tot uw beschikking. Daarnaast koppelt Kompas Support en Advies opleiding en ervaring aan inzicht en betrokkenheid en helpt u als ondernemer of bestuurder om uw organisatie "op koers te houden".

Kernwoorden voor ons zijn:

• Deskundigheid
• Betrouwbaar
• Flexibel 
• Uitgebreid professioneel netwerk
• Gunstige prijs/prestatieverhouding